Elisabeth Helene Sæther

Klikk her for å redigere tittel

Klikk her for å redigere undertittel

MIN BAKGRUNN
ELISABETH HELENE SÆTHER (1959)
Utdannet lærer. Jeg har en femårig coachutdanning fra Juno Kommunikasjon
(Toril Røkenes) i tillegg til en veilederutdanning i drømmearbeid fra Høvik kurssenter (Nini Marie Torp). Studerte Psykosyntese (transpersonlig psykologi) i to år ved Norsk Institutt for Psykosyntese og tok en påfølgende fireårig gestaltterapiutdanning ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole. Har tatt etterutdanning og veilederutdanning for gestaltterapeuter og er godkjent veileder MNGF og tar andre gestaltterapeuter i veiledning. Fra tidligere har jeg internasjonal toppidrettserfaring innenfor formasjonshopping (fallskjerm). Landslaget i Norge var tidlig med å sette norsk hoppsport på kartet i internasjonale konkurranser og vi gikk innovative og kreative veier som team.
Har jobbet for meg selv i hele mitt voksne liv, utenom 4 år i Sør-trøndelag fylkeskommune som kommunikasjonsrådgiver og utviklingsagent. All utdannelse utenom lærerutdanningen er tatt som deltid ved siden av jobb. Jeg jobber også som veileder ved Norsk gestaltinstitutt høyskole.

Jeg satt som leder i Norsk Gestaltterapeut Forening fra april 2012 til mars 2014.
Satt i redaksjonskommiteen for magasinet GESTALT i åtte år.
Var også leder for Norsk forbund for psykoterapi fra
2017 - 2020.

Jeg er med i midtnorsk gestaltnettverk og gestaltutvikling trøndelag

HVORDAN JOBBER JEG?
Jeg er opptatt av relasjoner og at vi er hele mennesker med tanker, følelser og kropp. Som coach og terapeut er jeg verken objektiv eller nøytral, men villig til å gå deg i møte i et DU - JEG forhold. Dette betyr at jeg selvfølgelig også bearbeider egne opplevelser for å være tilgjengelig og oppmerksom på dine behov. Jeg er i overkant opptatt av hva som skjer i relasjon og hvem vi blir sammen.
Jeg tror at bevissthet og erkjennelse skjer i øyeblikket, og i situasjoner der jeg tør by på meg i møte med deg! Jeg er opptatt av hvordan vi gjør det sammen og hva du og jeg blir oppmerksomme på her og nå. I hovedsak bruker jeg meg selv, men tyr også til forskjellige metoder som bevisstgjør tanker, følelser og kropp.