HJERTEFELT AS

MIN BAKGRUNN

ELISABETH HELENE SÆTHER (1959)

Utdannet lærer. Jeg har en femårig coachutdanning fra Juno Kommunikasjon (Toril Røkenes) i tillegg til en veilederutdanning i drømmearbeid fra Høvik kurssenter (Nini Marie Torp). Studerte Psykosyntese (transpersonlig psykologi) i to år ved Norsk Institutt for Psykosyntese og gikk over til en fireårig gestaltterapiutdanning ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole. Har tatt etterutdanning og veilederutdanning for gestaltterapeuter og er godkjent veileder MNGF og tar andre gestaltterapeuter i veiledning. Fra tidligere har jeg internasjonal toppidrettserfaring innenfor formasjonshopping (fallskjerm). Landslaget i Norge var tidlig med å sette norsk hoppsport på kartet i internasjonale konkurranser og vi gikk innovative og kreative veier som team.

Har jobbet for meg selv i hele mitt voksne liv, utenom 4 år i Sør-trøndelag fylkeskommune som kommunikasjonsrådgiver og utviklingsagent. All utdannelse utenom lærerutdanningen er tatt som deltid ved siden av jobb. Jeg jobber også som veileder ved Norsk gestaltinstitutt høyskole.

Jeg satt som leder i Norsk Gestaltterapeut Forening fra april 2012 til mars 2014. Satt i redaksjonskommiteen for magasinet GESTALT i åtte år og har vært leder for Norsk forbund for psykoterapi fra 2017 - 2020.